Wellness Massage Randers

Som den mest foretrukne massør i Randers ved jeg at hverdagen kan være travl og fyldt med en masse gøremål. Jeg ved også hvor lækkert det kan være med en fantastisk, afspændende behandling. Hos Massage Studio Randers kan du læne dig tilbage og nyde en fantastisk, lækker behandling, der er tilpasset dig og dine ønsker. Det betyder at, jeg skræddersyr behandlingens hårdhed til præcis det du ønsker.

Derudover kan jeg under en wellness massage også arbejde mere eller mindre på bestemte områder af kroppen, alt efter hvad du ønsker. Du vil få mulighed for at lukke hverdagen ude og nyde absolut velvære i en lille tidslomme.

Omgivelserne er renlige, professionelle ligesom du vil blive mødt af stille og rolig behagelig musik. Jeg glæder mig til at byde dig velkommen til din massage Randers. 

Hvornår skal jeg vælge en Wellness Massage?

En wellness massage forgår i rolige og hyggelig omgivelse. Her vil din krop modtage en afstressende og rolig helkropsbehandling med en masse positive følger.

Derfor skal du vælge en Wellness Massage Randers:

 • Du ønsker total afsplaning
 • Du ønsker at afstresse din krop
 • Du ønsker at nedsætte kortisol niveau i din krop
 • Du ønsker en forøgelse af lykkehormonet i kroppen

Wellness Massage hos Massage Studio Randers

En wellness massage er som ordet afslører, en massage, hvor du vil opnå den ultimative wellnessoplevelse for din krop, både fysisk og psykisk. En wellness massage er en meget blid og rolig behandlingsform, hvor formålet er at stimulere dine sensoriske receptorer i huden.

En wellness massage er den rene velværebehandling og foregår fuldstændig som langt de fleste forstiller sig. En blid oliemassage i rolige omgivelser med afslappende musik. Olien er danskproduceret og uden tilsætningsstoffer og parabener. Det er vigtigt for mig, at både din og min hud kun tilbydes det bedste. Derfor har jeg valgt at bruge olie fra Medisis, som er etableret af en farmakonom fra Hobro. Jeg har været i laboratoriet og set hvordan forholdene er. Jeg har brugt olien i flere år nu og den skuffer aldrig. Tværtimod faktisk.

Lækre, rene olier til wellness massage Randers

Jeg er selv multiallergiker og tåler den rigtig godt. Samtidig har jeg også haft en håndfuld klienter, der er plaget af eksem, hvor wellness massagen med olie fra Medisis har gjort store fremskridt. Det er endda til trods for at de behandler deres eksem med salve fra lægen. Wellness massage stimulerer huden og muskulaturen og samtidig arbejder jeg med olien på området over tid, hvilket har givet positive resultater. Jeg ser ikke resultaterne får klienten kommer næste gang. Der er bare mere en fem forskellige personer med en hudlidelse, som har delt deres oplevelse af behandlingen med mig. De fortæller enstemmigt at dagene efter behandlingen er lidelsen ikke så belastende, tør og kløende.

Sådan virker wellness massage Randers

Huden er kroppens største organ og huden sanser alle ydre påvirkninger som kroppens udsættes for. Disse sansesignaler sendes til hjernen gennem de sensoriske nervebaner med henblik på at få hjernen til, at lave en reaktion, hvis dette kræves. Det sker helt ubevidst og autonomt.

Wellness massages positive påvirkning på hjernen og hormonbalancen

Du kan se huden som værende kroppens spejdere eller budbringere og hjernen som værende kroppens general. Spejderne giver besked til generalen om, hvad de oplever ude i marken. Generalen tager så en beslutning om, hvorvidt soldaterne, eller kroppens organer, skal sendes til kamp eller til hvile. Kamp er i denne forbindelse det sympatiske nervesystem, som påvirker stressniveauet og kredsløbet til at stige. Hvile er i denne forbindelse det parasympatiske nervesystem, som påvirker stressniveauet og kredsløbet til at falde. Det betyder altså at jeg gennem wellness massage kan påvirke din hjerne til at berolige dit nervesystem.

Wellness massage Randers som alternativ ‘lykkepille’

Wellness massagen påvirker hjernen til at give besked til kroppens organer om, at lade pulsen falde, optimere fordøjelsen og restitutionen, stimulere produktionen af lykke- og kærlighedshormonerne dopamin, serotonin og oxytocin samt hæmme udskillelsen og reducere mængden af kortisol, det vi i daglig tale kalder stresshormon.  

Wellness massage Randers forbedre søvn, hukommelse og humør

Wellness massagen påvirker kroppen til at registrere kærlighed, kram og omsorg. De hormonændringer, der sker under en wellness massage, skaber en følelse af at være lettet, glad, mindre irriteret, mindre vred og generelt have et større overskud. Wellness massage styrker indlæringsevnen, hukommelsen og søvnen.

Wellness massage afhjælper muskelspændinger

Wellness massagen påvirker endvidere også det åbenlyse, nemlig muskulaturen. Muskulaturen behandles og afspændes med rolige, blide strøg. Det øger og styrker kredsløbet i den pågældende muskelgruppe. Wellness massage kan med fordel også kombineres med en blid oliemassage, hvis du er plaget af fx hovedpine, ondt i ryggen eller nakkespændinger.

Wellness massage skaber velvære og ro i krop og sjæl

Wellness massage kan nemlig mere end blot at være dejligt for krop og nervesystem. Wellness massage får muskulaturen til at slappe af og fremmer udvekslingen af næringsstoffer, ilt, toksiner og affaldsstoffer. Det er fordelagtigt, da muskulaturen afspændes og får de bedste forudsætninger for at bevæge sig. Når muskulaturen har det godt sender den nemlig ikke forstyrrende signaler til hjernen hele tiden omkring smerteoplevelse. Det er i sig selv meget fordelagtigt, da det skaber et større fysisk velvære og nedsætter risikoen for irritation og dårligt humør.

Wellness massage gavekort er populært at give i gave

Der er, som jeg allerede har været inde på, mange fordele ved at få en wellness massage. Behandlingen øger dit velvære og styrker dig på så mange forskellige måder. Det tænker jeg også er årsagen til, at en wellness behandling er det de fleste gavekort er tiltænkt. Det er jo også virkelig bare den helt perfekte gave at give og sommetider noget, folk ikke selv prioriterer.

Velvære massage Randers hjælper psykiske sårbare

Jeg har på egen krop mærket, hvad wellness- og velvære massage kan gøre. Igennem en lang periode, faktisk på hele 7 år, var jeg plaget af svær stress, depression og angst. Mit alarmberedskab var altid på overarbejde, jeg kunne ikke sove og jeg fik konstateret kronisk forstoppelse. Det påvirkede mine organer, min hukommelse og mit overskud utrolig meget. Mit parasympatiske nervesystem, det nervesystem, der skal være aktivt for bl.a. at falde til ro og for aktivere fordøjelsen, var hos mig hele tiden på et minimum. Min krop var hele tiden i en kamp/flugt position.

Velvære massage hjælper på ufrivillige spændinger, stress, depression og angst

Det betød også, at jeg hele tiden spændte uhensigtsmæssigt op i min krop. Mine skuldre var nærmest limet til mine øre og jeg havde enormt meget hoved- og mavepine konstant. Mit blodtryk og min puls var tårnhøjt selv i hvile når jeg sad i sofaen. Jeg begyndte at få regelmæssig massage, faktisk var det for at få løsnet alle de spændinger jeg havde og for at lindre min hovedpine. Hvad jeg ikke på daværende tidspunkt var klar over var, at det fik hele mit nervesystem til at falde til ro.

Wellness massage er velvære for din fordøjelse

Maven kaldes også for kroppens anden hjerne, fordi mavens, alle organernes, funktion er altafgørende for dit overordnede velvære. Det var først da jeg begyndte at få organmassage sammen med behandlingen, at jeg mærkede en forskel på de fysiske muskelspændinger. I Massage Studio tilbyder jeg organmassage kombineret med de andre behandlingsformer. Jeg vil altid komme med min professionelle vurdering på, om organmassage kan være noget, der vil gøre noget godt for dig og din eventuelle problemstilling.  

Professionel wellness massør Randers med dybere forståelse

Min personlige erfaring med massage, kontra mine tidligere psykiske udfordringer er årsagen til, at jeg screener alle mine klienter psykisk. Alle bliver spurgt ind til deres dagligdag og liv. Det gør jeg alene af den grund, at jeg ønsker at skræddersy behandlingen bedst muligt. Jeg skal finde frem til om det giver mening af kombinere wellness massagen med nogle af de andre behandlingsformer, eller hvilken behandling der giver de bedste forudsætninger for at indfri dine forventninger til massagen.

Wellness massage er velvære for alle

Wellness massage bookes også meget af sportsfolk og motionister. Velvære massage er restituerende for kroppen og derfor er der mange, der vælger denne behandlingsform udelukkende fordi, de ønsker at tilbyde sin krop de bedste forudsætninger for at rehabilitere sig ovenpå en sport.

Wellness massage afhjælper smerter ved fibromyalgi og gigt

En anden særlig gruppe klienter, som har utrolig god gavn af wellness massage er personer, der lider af fibromyalgi og gigt. Fibromyalgi og gigt er kroniske tilstande, der ikke kan helbredes. Men hos Massage Studio i Randers kan jeg hjælpe dig med at lindre smerterne. Fibromyalgi og alle former for gigt er yderst smertefuldt og begrænsende. De klienter jeg har med disse lidelser, bliver ved at komme regelmæssigt i klinikken til behandling.

Fordele og velvære ved wellness massage Randers

Her er nogle af de mange fordele ved at få wellness massage hos Massage Studio Randers

 • Styrker kroppens immunforsvar
 • Afspænder muskulaturen og får musklerne til at slappe af
 • Restitutionsfremmende for motionister og sportsfolk
 • Hele fordøjelsessystemet forbedres og optimeres
 • Stimulerer og øger produktionen af oxytocin, serotonin og dopamin, dem vi på dansk kalder kærligheds- og lykke hormoner.
 • Øger fertilitet hos begge køn, da hormonbalancen påvirkes
 • Fremmer udvekslingen af nærings- og affaldsstoffer i kroppen
 • Hæmmer bekymringer, ængstelighed, irritationer og vrede
 • Fremmer følelser af overskud, glæde, velvære og lyst
 • Kroppens mængde af kalkaflejringer og det dårlige kolesterol sænkes
 • Søvn og hukommelse forbedres
 • Hæmmer kortisol hormon og stressniveauet i kroppen med op til 50%
 • Smertereduktion og smertelindring
 • Kredsløbet stimuleres og sænker puls og blodtryk
 • Lindre smerter hos personer med fibromyalgi og gigt
Scroll to Top