Fysiurgisk Massage Randers

Leder du efter en professionel behandler i Randers, der kan hjælpe dig med at finde og behandle årsagen til dine skavanker? Er er du kommet det helt rigtige sted. Jeg er Karina Ilsø og jeg har mange succes-cases bag mig som resultater af fysiurgisk behandling. Så er du en af de mange, der synes at have prøvet alverdens behandlinger, som stadig savner længerevarende eller permanente resultater, så kan du booke din tid til din behandling allerede nu. Det kan du gøre ved at booke online her på siden eller du kan ringe til mig på 4245 5665.

Jeg har en bred vifte af kompetencer og erfaringer bag mig fra tidligere studier og erhverv inden for sundhedssektorens sygepleje, personlig træning og ernæringskonsulent og vejleder. Jeg har en enorm viden omkring kroppen som mekanisme og hele dens fysiologi. Hos mig er du i de bedste hænder uanset hvilken skade eller gene du kommer med. Jeg modtager alle mine klienter som de unikke personligheder og kroppe de er og derfor vil du blive mødt med interesse i klinikken. Jeg går op i det jeg laver og jeg brænder for at gøre en forskel, men vigtigst af alt, jeg gør en forskel.

En konsultation hos mig med fysiurgisk behandling egner sig enormt godt til behandling af nakke- skulder- og rygsmerter, migræne, spændingshovedpine, tennisalbue, iskiassmerter, strålesmerter, løberknæ eller andre lignende problematikker. Ofte er denne behandlingsform mest effektiv, hvis den bruges som kombinationsbehandling med en eller flere af de andre massagestile jeg tilbyder. Alt dette skal jeg nok rådgive og vejlede i til konsultationen, således vi opbygger den bedste og mest effektive behandling taget med udgangspunkt i dig. Jeg er bevidst omkring mine kompetencer og jeg tager altid udgangspunkt i lige netop dig som klient. Jeg lytter til dig og jeg screener dig fordi, ingen kroppe, sind og liv er ens. 

Fysiurgisk massage er desuden godt for følgende punkter:

 • Bedre søvn
 • Forbedrer din smertehåndtering
 • Reparerer gamle skader og overbelastningsskader 
 • Lavere puls og blodtryk
 • Har en positiv indflydelse på centralnervesystemet som leder til større frigivelse af lykkehormoner
 • Nedsætter stress hormonet kortisol op til 50%
 • Øger bevægeligheden og mobiliteten
 • Forbedrer din fordøjelse
 • Sænker kolesteroltallet

Er du i tvivl om jeg kan hjælpe dig? Tøv ikke med at kontakte mig direkte på telefon 4245 5665.

Derfor skal du vælge en Fysiurgisk Massage Randers:

 • Du har spændinger i kroppen du ønsker løst
 • Ondt i nakke, skulder, ryg eller andre steder på kroppen
 • Du har begrænset bevægelighed

Hvornår skal jeg vælge en Fysiurgisk Massage?

Denne behandling er til dig der går med smerter eller spændinger, der enten skyldes en gammel skade eller længerevarende overbelastning. Endvidere er denne behandlingsform velegnet til dig, som er plaget af migræne, spændingshovedpine, ryg- skulder- nakke problemer, iskias smerter eller dig som oplever andre strålesmerter i kroppen, fx ud i fingrene eller ned i knæet. Jeg benytter den lægefaglige tilgang til kroppen, for at lokalisere og behandle årsagen. Under en fysiurgisk behandling arbejdes der helt i dybden af muskler, led, sener og tilhæftninger i kroppen. Du vil som resultat af denne behandling opleve at diverse bevægelsesproblemer, smerter og spændinger løses eller lindres. 

Derfor skal du vælge en Fysiurgisk Massage Randers:

 • Du har spændinger i kroppen du ønsker løst
 • Ondt i nakke, skulder, ryg eller andre steder på kroppen
 • Du har begrænset bevægelighed

Denne behandling er til dig der går med smerter eller spændinger, der enten skyldes en gammel skade eller længerevarende overbelastning. Endvidere er denne behandlingsform velegnet til dig, som er plaget af migræne, spændingshovedpine, ryg- skulder- nakke problemer, iskias smerter eller dig som oplever andre strålesmerter i kroppen, fx ud i fingrene eller ned i knæet. Jeg benytter den lægefaglige tilgang til kroppen, for at lokalisere og behandle årsagen. Under en fysiurgisk behandling arbejdes der helt i dybden af muskler, led, sener og tilhæftninger i kroppen. Du vil som resultat af denne behandling opleve at diverse bevægelsesproblemer, smerter og spændinger løses eller lindres. 

Fysiurgisk Massage Randers

Fysiurgisk massage udspringer fra den manuelle del af fysioterapien og som navnet antyder er det en massageform, der tager udgangspunkt i fysiologien. Fysiurgisk massage er altså en betegnelse for, når der behandles lidelser og sygdomme i bevægeapparatet ved hjælp af massage behandling. Fysiurgisk massage har sine egne helt særlige greb og fokus på muskler og sener.

Fysiurgisk Massage Randers ved Massage Studio er anderledes og unik.

Fysiurgisk Massage Randers ved Massage Studio er anderledes og helt unik. De behandlingsgreb og den behandlingsintensitet du vil opleve i her klinikken er ikke nogen du finder andre steder. Det tør jeg godt love dig. Klienter som er kommet til mig, efter at have prøvet alverdens behandling siger meget enstemmigt, at det arbejde jeg udfører, er unikt. Og de har ret. Det er helt unikt og kun noget du vil opleve i Massage Studio i Randers. Det er det fordi, jeg gennem min erfaring og sundhedsfaglige baggrund har en langt bredere viden end krævet for at være fysiurgisk massør. Dette kommer mine klienter til gode da jeg nemt gennemskuer sammenhængende i kroppen og dermed finder årsagen til problemet.

Forståelsen af fysiurgisk massage

Fysiurgi er tidligere brugt som en betegnelse for det lægelige speciale, som beskæftiger sig med bevægeapparatets fysiologi og sygdomme. For at oversætte det til dansk kunne det være er det f.eks. vævsskader som overbelastningsskader, akutte skader og idrætsskader. Eller sygdomme eller svækkelser i det neurologiske- og ortopædiske system.

Fysiurgisk massage må kun tilbydes af professionelle

En fysiurgisk massør er en beskyttet titel, f.eks. i modsætning til massør som alle må kalde sig. Man må altså kun kalde sig for fysiurgisk massør, hvis man er en lægefagligt vurderet og har gennemført en lægeeksamineret uddannelse. Videre kræves der en vis mængde undervisningstimer, både i teori og praksis, pensum, undervisnings niveau og omfang. Det betyder altså at en fysiurgisk massør er dit kvalitetsstempel af din behandler. Det sikrer dig som klient et højt niveau for faglighed og uddannelse. 

Fysiurgisk massage Randers skræddersyet til dig

Den fysiurgisk massage Randers opbygger og sammensætter jeg ud fra bevægeapparatets anatomi og fysiologi, sammen med dine individuelle faktorer som mobilitet, muskeltension, smerter, kredsløb og restitutions muligheder. Jeg udvælger brugen af de forskellige teknikker tilpasset og skræddersyet til dig og din krop. Herunder tilgodeser jeg muskler, sener, stressniveau, ledbånd og knogler som vil føre til, at få din krop til at bevæge sig frit og give dit bevægeapparatet muligheden for at arbejde så optimalt og smertefrit som muligt.

Fysiurgisk massage er den mest efterspurgte behandling i vesten

Fysiurgisk massage er den mest udbredte og efterspurgte massageform i vesten til lindring af lidelser, skader og smerter i bevægeapparatet. Betegnelsen fysiurgisk massage er ikke ligeså anvendt og kendt som efterspørgslen på massageformen. Jeg oplever ofte klinter efterspørge denne type behandling uden at vide, at det er en fysiurgisk massage de søger. Massageteknikkerne indenfor fysiurgisk massagebehandling indebærer greb både med og uden massageolie. Det kan indebære stræk og mobilisering af muskelvævet, smidiggørelse af muskel og sener og inhiberinger, eller på dansk nedbrydelse, af myoser.  Fysiurgisk massage er utrolig effektiv til behandling af alle slags skader, herunder overbelastningsskader og idrætsskader.

Formålet med fysiurgisk massage Randers

De fysiurgiske massageteknikker- og greb som jeg benytter under massagebehandlingen har formålet, at få bevægeapparatet til at fungere og bevæge sig problemfrit og optimalt samt at reparere vævsskader og infiltrationer i musklerne. Den fysiurgiske massage reparerer muskelvævet ved at bryde spændingerne i vævet, samt at optimere kredsløbet og blodcirkulationen i de små kapillærer. Det er fordelagtigt fordi det er herude i de helt små blodkar næringsstoffer, ilt udvekslingen og fjernelse af affaldsstoffer finder sted.  

Din professionelle fysiurgiske massør Randers

Igennem fysiurgisk massage hos Massage Studio er du sikret en massagebehandling, hvor du bliver taget alvorligt. Jeg arbejder med min faglighed og med mit hjerte. Jeg brænder for det jeg laver og det lover jeg dig, at du vil kunne mærke når du besøger klinikken. Du er mit vigtigste fokus og jeg interesserer mig oprigtigt for at finde en holdbar og god løsning til dig på dine problemstillinger.

Her får du mere end fysiurgisk massage

Som den erfarne fysiurgiske massør jeg er, kan jeg alene igennem dialog og screeninger øjnene og palpering med fingrene, få et overblik over dit bevægeapparats tilstand, herunder begrænsninger og årsager til problemstillingen.

Fysiurgisk massage med ansvar og interesse i dig

Hvis jeg vurderer, at der er brug for yderligere tværfaglighed end jeg selv kan tilbyde i klinikken, vil jeg sørge for at du får etableret kontakt med rette vedkommende. Somme tider er der behov for tværfaglig behandling med en osteopat, kiropraktor, akupunktør, praktiserende- eller speciallæge.

Jeg påbegynder planlægningen af din behandling så snart din anamnese fastlægges og jeg er færdig med screeningerne. Forud for konsultationen, f.eks. telefonisk, kan jeg kun give et skøn af behandlingen ud fra mine erfaringer. Endelig behandlingsplan fastlægges først i dialog mellem dig og mig til den pågældende massagekonsultation i klinikken.

Professionel vurdering og sammensætning af fysiurgisk massage i Randers

Ud fra screeningerne vil jeg lave min professionelle vurdering af, hvordan din fysiurgiske massage skal sammensættes og finde ud af i, hvilket omfang behandlingen skal kombineres med en eller flere af de andre massagetyper. Jeg skræddersyer altid behandlingen til den enkelte klient fra gang til gang, hvorfor man ikke kan forvente at få samme behandling som naboen. Løbende som jeg går i gang med at arbejde på din krop, kan der opstå situationer, hvor jeg skal regulere i planen. Dette kan f.eks. skyldes, hvis der er store smerter forbundet med et område, hvis vævet er sejt og ikke giver sig lige så hurtigt som jeg havde håbet. Der er stadig mange ukendte faktorer som jeg først møder, når jeg står med ”hands on” og behandlingen er i gang.

Fysiurgisk massage er velegnet til kombinationsbehandling

Du kan vælge at få fysiurgisk massage som en del af øvrig behandling eller som en del af en helkropsmassage. Det kan også være du har booket en 60 minutters konsultation til lænd, ryg og nakke, hvor jeg anbefaler dig at vi gør delvist brug af de fysiurgiske greb som der undervejs bliver behov for det, for at opnå dit ønske til behandlingen. Mine unikke fysiurgiske massageteknikker sikrer de pågældende muskler bliver behandlet helt i dybden. Jeg har utrolig god erfaring med at kombinere fysiurgisk massage med dybdevævs massage, sportsmassage, oliemassage og cupping. Alt efter hvilket område, der behandles samt hvilket udbytte, som ønskes.

En behandling der kan mærkes

Det betyder at i langt størstedelen af de tilfældene, hvor jeg i Massage Studio laver fysiurgisk massagebehandling, der er det umiddelbart ikke en afslappende behandling. Du skal altså typisk ikke vælge en fysiurgisk massage, hvis du ønsker wellness og mild massage. En fysiurgisk massage hos mig kan mærkes. Også bagefter, hvor det typisk vil føles som om du har været igennem en god hård og krævende træning. Eftervirkningen skyldes de mange frigivne affaldsstoffer og immunsystemet, der arbejder på højtryk. Det er fuldkommen ufarligt, tværtimod er det rigtig sundt for din krop at videre reparere sig selv.

Scroll to Top